Kiosker

Kontanter, tobak, taletidskort og spiritus er, hvad de flese tyve fokuserer på, når de begår røveri eller indbrud i en kiosk. Om dagen kan de forsøge et væbnet røveri, og om natten kan de ødelægge butiksvinduer og inventar.

Ethvert af disse forsøg, vellykket eller ej, vil skabe en negativ situation for butiksejeren. Medarbejderne vil ikke længere føle sig trygge på deres arbejdsplads, de stjålne varer skal erstattes, og evt. nyt inventar tager tid at få hjem. Heldigvis kan vores løsning hjælpe med at forhindre alt det!

En PROTECT tågekanon vil være din vagt 24/7 – beskytte dine medarbejdere, kunder, dine penge, interiør og varer, indtil politiet eller vagten ankommer. Hvis indbrudstyve antager, at små butikker og kiosker er lette mål – så de bliver nødt til at tænke igen, når de møder en butik med PROTECT’s sikkerhedståge!

7-Eleven og Pressbyrån i Sverige

“Siden 2013 har vi installeret tågekanoner i alle nye butikker samt i butikker, der har oplevet indbrud. Vi har nu PROTECT’s sikkerhedståge i næsten 140 af vores butikker. Mange installationer har også PROTECT ‘s sirene, som yderligere stresser tyvene”, forklarer Security Manager Lars Eklund. Han er ansvarlig for sikkerheden i ca. 300 Pressbyrån butikker og  femogtyve 7-Eleven butikker, der er lukket om natten, samt i de femogtyve 7-Eleven butikker, der er åbne 24 timer i døgnet i Sverige.

“Tågen har en forebyggende virkning. (…). Ved at undgå brudte vinduer og døre sparer vi både downtime og penge, siger Lars Eklund. “Vi valgte sikkerhedstågbeskyttelse i tæt samråd med vores forsikringsselskab. Vi vælger PROTECT, fordi produkterne er enkle, drits- og serviceomkostningerne er lave, og de er nemme at integrere med de eksisterende alarmsystemer i vores butikker, “bemærker Lars Eklund.