Supermarkeder

Nogle af verdens største og mest kendte kæder indenfor dagligvarebutikker og kiosker beskytter deres forretninger med PROTECT sikkerhedståge. De gør det, fordi en tågekanon er en investering, der hurtigt tjener sig hjem igen i tilfælde af indbrud.

En større europæisk supermarkedskæde lavede denne beregning: Hvis tyveri og hærværk forhindres, og hvis man indregner passiv liggetid, inden butikken kører igen, vil bare ét indbrud betale for 10 tågekanoner.

Styrker kampen mod indbrud

”Sikkerhedståge er det største fremskridt inden for sikring i nyere tid, og vi åbner i dag ikke en butik, før den er tågesikret. Tidligere kunne en bande bryde ind i fem butikker på en nat. 9 ud af 10 gange forsvinder de med det samme, når de bliver mødt af tågen. Derfor får vi stort set heller ikke stjålet noget længere. Tåge tjener sig i den grad ind – prisen for ét indbrud kan måske betale for 10 tågekanoner”, fortæller sikkerhedschef Peter Bruun, REMA 1000. Den norsk-ejede detailkæde valgte PROTECT efter grundige test på grund af tågens kvalitet og hastighed.

SPAR, som er verdens største købmandskæde, har installeret sikkerhedståge i en række af sine butikker i Storbritannien. ”Resultaterne er overbevisende. Antallet af indbrud daler dramatisk, når man har sikkerhedståge. Og oftest falder udbyttet til nul ved indbrud i en forretning, der har sikkerhedståge”, slutter Matthew Robinson, PROTECT UK.

Kontanter, tobaksprodukter og spiritus såvel som pengeautomater er mål for indbrudstyve, når de bryder ind i dagligvareforretninger. Sikkerhedståge vil gøre det umuligt for indbrudstyven at se og stjæle noget.