Serverrum og databeskyttelse

Serverrum og databeskyttelse

Mange store virksomheder gemmer selv deres egne data på servere i egne bygninger. Dette kan gøre dem sårbare i tilfælde af indbrud. Også computere og andet hardware er populære varer for tyve, der i mange tilfælde sælger det videre i udlandet. Dermed forsvinder også data, som er meget vigtig for et firmas eksistens.

Med de nye GDPR-regler indført i 2018 er det i dag endnu mere vigtigt end tidligere at kunne passe på sine kunders/klienters data.

En backup vil selvfølgelig få dig hurtigt tilbage i arbejdet, men ikke lige med det samme. Og det vil koste dig en del dyrbar tid og penge at komme tilbage til udgangspunktet.

Det er forskelligt, om virksomheder med sikkerhedståge til sikring af data placerer tågekanonerne indenfor eller udenfor serverrummet. Med PROTECT sikkerhedståge i gangarealer vil indbrudstyve aldrig kunne finde vej til serverrummet. Når alarmen lyder, vil tæt tåge fylde rummet på få sekunder og gør det umuligt at se noget – og dette vil skræmme dem helt væk.

En stor producent af sandprodukter i Jylland sikrer det rum med tåge, hvor computerne med de faste kunders sandblandinger står. Hvis de comptere bliver stjålet, risikerer virksomheden at kunden skifter leverandør. Sandproducenten har én gang haft udbudne gæster, hvor tågen fik dem stoppet allerede på forkontoret, inden tyvene nåede at komme længere.