Advokathjem ved Aarhus

Vi ønsker alle at føle os trygge i vores eget hjem. Vi vil gerne vide, at vi kan tage på ferie, gå på arbejde – og gå i seng om natten – og være sikre på, at vores værdigenstande er sikret imens.

Uanset om du har dyre og uerstattelige smykker, designer-møbler, elektronik, musikinstrumenter, store kontantbeløb, nøgler til bilerne og måske dyre jagtvåben, så er PROTECT™ sikkerhedståge løsningen til en effektiv indbrudssikring.

En advokat i Aarhus-området oplevede at have indbrud, mens han og familien var på ferie. De fik stjålet deres arvesmykker og sølvtøj, som lå gemt bag noget tøj i forskellige klædeskabe i en gang midt i huset. Tyvene trodsede den alm. alarm i huset og havde nok tid til at finde frem til de uerstattelige værdier. Straks efter ferien blev der installeret to PROTECT Xtratus® tågekanoner – én i køkkenet og én i stuen. I en ny situation med sikkerhedståge vil tyvene aldrig kunne finde vej ind midt i huset og rode tøjet igennem for at finde evt. værdier. Nu skilter familien med sikkerhedståge på vinduer og døre, og siden har den ikke haft ubudne gæster.

Andre installerer sikkerhedståge i deres garager eller på værkstedet for at beskytte biler, motorcykler, havemaskiner, værktøj osv.

Har du et sommerhus, er PROTECT™ sikkerhedståge den perfekte løsning, fordi naboerne sikkert er få og afstanden til vagt og politi stor. Tyvene er over alle bjerge med dine værdier, hvis du ikke stopper ham straks, han træder ind på gulvet.

To af vores tågekanoner er designet med henblik på installation i private boliger. Det gælder både tågeydelse og design. Begge er kraftfulde tågemaskiner, som også bruges til sikring af kontorer og butikker. Intet rum er for stort eller for lille til installation af sikkerhedståge.

Relateret