Det er vores vigtigste opgave at støtte jeres forretning

Vi supporterer vores dygtige forhandlere og alarminstallatører på mange måder!

Formålet med denne side er at give dig, den professionelle installatør, en samling værktøjer og adgang til al relevant information, som vi ved, du får brug for i dit arbejde med PROTECT™ sikkerhedståge. Vi supporterer og guider dig indenfor salg/marketing, installation, service, dimensionering og problemløsning.

Som installatør af vores produkter skal du have gennemgået et teknisk kursus hos os – kontakt os for nærmere information.

Klik på billederne herunder eller brug menuen for at læse mere.

Tip! Gem denne side som bogmærke på dine telefon, computer og tablet, så du hurtigt kan finde vej til hjælp med installation af vores produkter.

Du vil drage nytte af vore produkter og vores support

Som PROTECT™-forhandler vil vi støtte og guide dig gennem hele processen fra markedsføring til salg, demoer, dimensionering, installation og service. Vores betroede installatører er alle en del af en stærk, global organisation, og vi udveksler udviklingsideer og erfaringer med alle vore kolleger i hele verden.

Vi sælger kun vores produkter til alarminstallatører og distributører i hele verden og aldrig direkte til slutkunderne. Det gør vi for at beskytte vores dygtige samarbejdspartnere.