Sikkerhedståge til enhver type bolig eller virksomhed

Vælg Privat eller Virksomhed nedenfor

Uanset om du er boligejer, virksomhedsejer, sikkerhedschef eller sikkerhedsrådgiver, så har vi en sikkerhedsløsning med tåge, som passer til dit behov. Sikkerhedståge – eller tågesikring som nogen kalder det. På bare få sekunder kan vores tågekanoner beskytte din ejendom og dine værdier, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Beskyt dine værdier effektivt

Trygge kunder er glade kunder. Vi tilbyder sikkerhedsløsninger til alverdens brancher og private. Vores tågekanoner ses oftest i supermarkeder, specialbutikker, kontorer, banker, pengeautomater, lagre, kiosker og i private hjem. Intet rum er for stort eller lille til sikkerhedståge.

Til private tilbyder vi en effektiv sikkerhedsløsning, som sikrer alt det uerstattelige, værdifulde eller livsvigtige som fx familiebilleder, kunst, arvestykker, designermøbler, jagtvåben, elektronik, medicin og kontanter.

Særligt private hjem og eksklusive butikker og kontorer kan med fordel skjule tågekanonen bag væg eller loft. En elegant løsning, som samtidig i stor grad overrasker tyvene, der ofte har forberedt sig dagen før og undersøgt sikkerhedsniveauet.