Beskyt dét, der er vigtigt for dig

Privat

PROTECT™ sikkerhedståge stopper tyven på få sekunder

Som enhver anden ønsker du sikkert at beskytte din familie og dit hjem mod indbrud og tyveri. Men du kan aldrig forhindre en tyv i indbrudsforsøg. Med PROTECT™ sikkerhedståge kan du dog forhindre, at noget bliver stjålet eller ødelagt.

Løsningen hedder PROTECT™ sikkerhedståge, som fysisk gør det umuligt for tyvene at finde dine værdier. Vi kalder det også tågesikring: Du skjuler altså dine værdier i tæt, hvid og tør tåge, så ingen løber med dine vigtigste ting.

Du kan endda bruge en tågekanon som personbeskyttelse i tilfælde af hjemmerøverier og overfald. Med et tryk på en knap skaber du en mur af tåge mellem de kriminelle og dig – og du kan trække dig tilbage i sikkerhed. Eller du kan aktivere tågen fra et sikkerhedsrum – fx soveværelset – i din bolig.

Hvordan?

En indbrudstyv behøver kun 2-8 minutter til at bryde ind i dit hus – og under normale omstændigheder kan han let og hurtigt stikke af med dine værdier.
PROTECT’s tågekanoner fylder rummet med tæt, tør tåge (derfor ordet sikkerhedståge eller tågesikring) og gør det umuligt for tyven at se – og dermed stjæle noget. Han kan heller ikke nå at ødelægge eller tage noget – og tågen forbliver i rummene længe nok til at politiet kan nå frem. Tågen er kunstig og naturligvis helt uskadelig for mennesker, dyr og dit interiør.

Et fleksibelt koncept i et moderne design

PROTECT™’s tågekanoner er smukt designede og passer til ethvert privat hjem – både m.h.t. udseende og kapacitet. De fleste af vore modeller kan endda monteres skjult bag væg eller loft. PROTECT™ sikkerhedståge er testet og anerkendt i lande over det meste af verden, og i dag er vi førende på verdensmarkedet indenfor sikkerhedståge.

Vi kan derfor garantere, at det bliver en god investering, da det vil sikre dit hjem og dine værdier effektivt.

Bliv inspireret – se vores case og videogalleri eller book en demo i dag.

Fordele ved sikkerhedståge/tågesikring

  • Stopper øjeblikkeligt indbrud, tyveri, røveri, overfald og hærværk
  • Giver dig ro i sjælen og en god nattesøvn
  • Begrænser potentielt tab
  • Lav risiko giver ofte lavere forsikringspræmie
  • Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
  • Uskadelig tåge, der efterlader dit hjem som om intet var sket
  • Andet alarmudstyr er unødvendigt