400 convenience stores i Sverige

400 convenience stores i Sverige

Sverige er et af vores mere modne markeder og et land, hvor vi oplever stor succes. Reitan Convenience Sweden AB er ved at installere PROTECT™ tågekanoner i de fleste af deres ca. ethundrede 7-Eleven og 300 Pressbyrån butikker spredt over hele Sverige.

“Tågen har en forebyggende virkning. Tyvene ved, hvor effektiv den er. Vi opstiller derfor klare signaler og skilte, der angiver “sikkerhedstågebeskyttelse”, så indbrudstyve ikke engang forsøger at bryde ind. Ved at undgå ødelagte vinduer og døre sparer vi både “nedetid” og penge,” siger sikkerhedschef Lars Eklund, Reitan Convenience Sweden AB. Han bemærker også, at kun døre og vinduer, der er på lager hos byggematerialeleverandører, installeres i butikker med sikkerhedstågebeskyttelse. Det er hurtigere og billigere at erstatte dem, hvis en indbrudstyve forsøger at komme ind.

“Vi valgte beskyttelse med tåge i tæt samråd med vores forsikringsselskab. Vi valgte PROTECT™, fordi produkterne er enkle at bruge, serviceomkostningerne er lave, og de er nemme at integrere med de eksisterende alarmsystemer i vores butikker,” forklarer Lars Eklund.

Send os din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.