Danske tågekanoner stopper tyvene rundt om i verden

Danske tågekanoner stopper tyvene rundt om i verden

Siden 2001 har PROTECT™ udviklet, produceret og eksporteret tågekanoner til beskyttelse af værdier under indbrud, indtil sikkerhedsvagter og politiet ankommer. Det danske sikkerhedsfirma har oplevet en enorm stigning i eksporten til en række nye markeder i regioner som Sydamerika og Australien. PROTECT™ har også solgt mere end forventet på de europæiske markeder.

Sikkerhedståge var næsten ukendt, da PROTECT™ lancerede sin første tågekanon – først i Danmark og senere i hele Europa. I dag ved mange virksomheder og husejere – såvel som de fleste tyve – hvordan sikkerhedståge kan skjule værdier, indtil vagten eller politiet ankommer. Salget af tågekanoner er derfor stabilt. PROTECT™ giver nu ekstra fokus på udforskede nye eksportmarkeder.

Kraftig vækst på eksportmarkeder

PROTECT™ er den ubestridte markedsleder. I dag eksporterer PROTECT™ mere end 90 pct. af sin produktion til flere end 50 lande verden over. Desuden arbejder PROTECT™ for at udvide folks viden om sikkerhedståge på nye markeder.

“Flere nye markeder var helt uvidende om sikkerhedståge. Men “se er at tro”. Når vi aktiverer en tågekanon i en potentiel kundes lokaler, og ejeren ikke kan finde rundt i sin egen butik, er han som regel overbevist om det,” siger PROTECT™.

“Jeg tror, ​​at vi har haft succes på vores eksportmarkeder, fordi vi altid har lokale distributører og danske nøglemedarbejdere, der kender regionerne, sproget og kulturen. Og selvfølgelig skal tågesystemerne og produkterne være fejlfrie. ”

Som eksempler på firmaets eksportsucces opstiller PROTECT™ en række instalaltioner og kontakter:

  • En hollandsk bank med systemer installeret i næsten 250 afdelinger, og mere end dobbelt så mange er på vej
  • En nærbutikskæde i New Zealand med 400 installationer og endnu mere i vente
  • Tre forskellige brasilianske banker, der til dato i alt har over 7.500 tågeinstallationer i deres filialer fra PROTECT™
  • To store europæiske detailkæder med over 200 butikker hver
  • Tobaksforretninger i Frankrig, hvor en ny lov kræver beskyttelse af tobaksvarer med sikkerhedståge. Da der er 30.000 tobaksforretninger i Frankrig, er potentialet enormt. 8-10% af de franske tobaksbutikker er allerede sikret med tåge fra PROTECT™
  • Et udlejningskoncept i Australien, hvor mobile tågekanoner bruges til at beskytte byggepladser og nye bygninger. Til beskyttelse af installationer, indretning, VVS-produkter, lamper og værktøj, der tiltrækker tyverne. Et næsten færdigt hjem er et let mål for tyvene, og det er her, tågen vil sikre værdigenstande

P.s.: Vidste du, at sikkerhedståge også bliver kaldet for tågesikring? Det er ét og samme koncept.

Send os din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.