Danske tågekanoner stopper tyvene rundt om i verden

Danske tågekanoner stopper tyvene rundt om i verden

Siden 2001 har PROTECT udviklet, produceret og eksporteret tågekanoner til beskyttelse af værdier under indbrud, indtil sikkerhedsvagter og politiet ankommer. Det danske sikkerhedsfirma har oplevet en enorm stigning i eksporten til en række nye markeder i regioner som Sydamerika og Australien. PROTECT har også solgt mere end forventet på de europæiske markeder.

Sikkerhedståge var næsten ukendt, da PROTECT lancerede sin første tågekanon – først i Danmark og senere i hele Europa. I dag ved mange virksomheder og husejere – såvel som de fleste tyve – hvordan sikkerhedståge kan skjule værdier, indtil vagten eller politiet ankommer. Salget af tågekanoner er derfor stabilt. PROTECT giver nu ekstra fokus på uudforskede nye eksportmarkeder.

Kraftig vækst på eksportmarkeder

PROTECT er den ubestridte markedsleder. I dag eksporterer PROTECT mere end 90 pct. af sin produktion til flere end 50 lande verden over. Desuden arbejder PROTECT for at udvide folks viden om sikkerhedståge på nye markeder.

“Flere nye markeder var helt uvidende om sikkerhedståge. Men “se er at tro”. Når vi aktiverer en tågekanon i en potentiel kundes lokaler, og ejeren ikke kan finde rundt i sin egen butik, er han som regel overbevist om det,” siger adm. Direktør Poul Dalsgaard med et smil.

“Jeg tror, ​​at vi har haft succes på vores eksportmarkeder, fordi vi altid har lokale distributører og danske nøglemedarbejdere, der kender regionerne, sproget og kulturen. Og selvfølgelig skal tågesystemerne og produkterne være fejlfrie. ”

Som eksempler på firmaets eksportsucces opstiller Poul Dalsgaard en række instalaltioner og kontakter:

  • En hollandsk bank med systemer installeret i næsten 250 afdelinger, og mere end dobbelt så mange er på vej
  • En nærbutikskæde i New Zealand med 400 installationer og endnu mere i vente
  • Tre forskellige brasilianske banker, der til dato i alt har over 7.500 tågeinstallationer i deres filialer fra PROTECT
  • To store europæiske detailkæder med over 200 butikker hver
  • Tobaksforretninger i Frankrig, hvor en ny lov kræver beskyttelse af tobaksvarer med sikkerhedståge. Da der er 30.000 tobaksforretninger i Frankrig, er potentialet enormt. 8-10% af de franske tobaksbutikker er allerede sikret med tåge fra PROTECT
  • Et udlejningskoncept i Australien, hvor mobile tågekanoner bruges til at beskytte byggepladser og nye bygninger. Til beskyttelse af installationer, indretning, VVS-produkter, lamper og værktøj, der tiltrækker tyverne. Et næsten færdigt hjem er et let mål for tyvene, og det er her, tågen vil sikre værdigenstande

Send os din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.