Book en demo af sikkerhedståge

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende demonstration hos dig

PROTECT sikkerhedståge stopper tyven på få sekunder

Uanset om du ønsker sikring af din bolig eller virksomhed, ønsker du bare, at tyvene ikke løber med værdierne.

Selv hvis du boede på en borg fra riddertiden, ville du ikke kunne forhindre tyve i at forsøge at bryde ind. Men med en tågekanon fra PROTECT kan du forhindre, at tyvene ser, finder og stjæler dine værdier. Dét er effektiv sikring!

Hvordan?

Typisk tager det tyvene mellem 2 og 8 minutter at bryde ind i dit hus eller firma, men med en tågekanon fra PROTECT vil tyven blive budt velkommen af en tyk, hvid og tør dyne af uigennemsigtig tåge, som gør det umuligt at orientere sig – og dermed umuligt at stjæle eller ødelægge dine ejendele.

Den kunstige og ufarlige tåge forbliver i rummet længe nok til, at politiet eller sikkerhedsvagten kan nå at komme. I bedste fald. Modtager du kun en SMS om indbrud, og opdager dine naboer eller forbipasserende ingenting, kan tyven arbejde så længe, han vil. Med sikkerhedståge får han ikke tid og ro til bare at finde rundt.

Sikkerhedstågen er helt ufarlig for levende væsener, elektronik og inventar.

Bestil en gratis demonstration

Hos os kan du bestille en gratis og uforpligtende demonstration af sikkerhedståge i dit hjem eller firma. Uanset om du har et alarmsystem eller ej, kan vi vise dig, hvordan en tågekanon virker hos dig.

Udfyld formularen til højre og lad os vise dig tågen og fortælle mere om denne effektive indbrudssikring.