Det kan betale sig at sikre virksomheden effektivt

Virksomhed

PROTECT™ sikkerhedståge stopper tyven på få sekunder

Alle virksomheder – fra små forretninger til kæmpestore varehuse – har alarmsystemer, der sikrer deres indbo og værdier. Men uanset hvilke forholdsregler, du tager, kan du aldrig forhindre en tyv eller hærværksmand i at forsøge at bryde ind.

Kun PROTECT™ sikkerhedståge vil forhindre, at noget bliver stjålet – eller svært ødelagt. Måske kender du det som tågesikring.

Hvordan?

Når indbrudstyve eller røvere har tiltvunget sig adgang til dine lokaler, vil de kunne stjæle dine værdier, hvis der kun er beskyttelse med ”traditionelle” alarmsystemer. PROTECT™ tågekanoner vil fylde rummet – stort eller småt – med tæt tåge og gøre det umuligt for tyven at se – og stjæle – noget! Derfor ordet sikkerhedståge eller tågesikring.

Tågen reducerer også hærværk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå at ankomme! Tågen er selvfølgelig fuldstændig uskadelig – for mennesker, dyr og dit interiør.

Et fleksibelt koncept til enhver virksomhed

PROTECT™ tilbyder en række tågekanoner, der er designet og udviklet til at sikre alle former for virksomheder og forretninger. De fleste af vore modeller kan endog monteres skjult bag væg eller loft.

PROTECT™ sikkerhedståge er blevet testet og godkendt i lande over hele verden, og i dag er vi førende på verdensmarkedet indenfor sikkerhedståge/tågesikring. Vi garanterer, at det vil være en profitabel investering for dig.

Se vore kundeeksempler og videoer for mere inspiration.

Fordele ved beskyttelse med sikkerhedståge/tågesikring

  • Stopper øjeblikkeligt indbrud, tyveri, røveri, overfald og hærværk
  • Giver dig ro i sjælen og en god nattesøvn
  • Begrænser potentielt tab
  • Lav risiko giver lavere forsikringspræmie
  • Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
  • Uskadelig tåge, der ikke efterlader pletter eller spor
  • Andre alarmsystemer er unødvendige