PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER HOS PROTECT A/S

Denne Privatlivspolitik er fastlagt af PROTECT A/S (samlet betegnet ”PROTECT”, ”vi”, ”os” eller ”vores” i denne Privatlivspolitik) og gélder for PROTECT A/S’ virksomhed.

1. Om PROTECT A/S
PROTECT er en international virksomhed, som producerer produkter til sikring mod tyveri og rĂžveri.

I forbindelse med driften af vores virksomhed indsamler og behandler vi personoplysninger med henblik pÄ opfyldelse af de formÄl, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. PROTECT er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formÄl.
2. Kontaktoplysninger
Hvis du har spÞrgsmÄl til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af personoplysninger som led i driften af vores virksomhed, kan du kontakte os her:

PROTECT A/S
Hasselager Centervej 5
8260 Viby J

Telefon: 86 72 18 81

E-mail: info@protectglobal.com
3. Hvilke kategorier af personoplysninger indsamles?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henfÞres til dig. NÄr du benytter vores website, servicesystemer eller app, indsamles sÄdanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

PROTECT vil typisk indsamle fĂžlgende oplysninger:
  • Navn, e-mailadresse, fysisk adresse (hvis relevant), telefonnummer (hvis relevant), IP-adresse og i visse tilfĂŠlde geolokation og sprog.
  • Dine eventuelle kĂžbsoplysninger. Fx dine personoplysninger som angivet ovenfor, virksomhedsnavn (hvis relevant), leveringsoplysninger sĂ„som leveringsadresse (hvis forskellig fra fysisk adresse), ordreoplysninger sĂ„som navn, mĂŠngde, produktnavn, produktets serienummer, antal, kĂžbsdato og forhandleroplysninger, betalingsoplysninger og vennehenvisning (hvis relevant).
  • Anmodninger om kundeservice og teknisk bistand, der indeholder dine personoplysninger som angivet ovenfor, produktets serienummer, oplysninger om produktgaranti, kĂžbssted og andre relevante oplysninger, som PROTECT kan anmode om som led i dit kundeforhold hos os.
  • Vi behandler dine indkĂžbsordrer, gennemfĂžrer kĂžbstransaktioner, sikrer levering af kĂžbte varer og behandler eventuelle returvarer. Denne behandling er nĂždvendig for at kunne gennemfĂžre en aftale, som du evt. er part i.
  • Oplysninger om den mĂ„de, hvorpĂ„ du navigerer i og mellem vores hjemmesider og de ressourcer, som du skaffer dig adgang til, information om din computer, enhed og browser, herunder i nogle tilfĂŠlde din IP-adresse, browsertype og anden hardware- og software-information. Hvis du tilgĂ„r vores hjemmeside fra en mobilenhed, kan vi ogsĂ„ indsamle et unikt identifikationsnummer tildelt din enhed.
Derudover behandler vi dine personoplysninger efter fĂžlgende principper:
  • Vi indsamler kun personoplysninger til specificerede og legitime formĂ„l
  • Vi indsamler ikke personoplysninger ud over, hvad der er nĂždvendigt
  • Vi anvender ikke personoplysninger til andet end det formĂ„l, hvortil de er indsamlet
  • Vi overfĂžrer ikke personoplysninger til tredjepart med mindre, vi har fĂ„et forudgĂ„ende samtykke
  • Vi vil gĂžre vores bedste for at sikre, at oplysningerne er opdaterede, ved at opfordre dig til at kontrollere dine personoplysninger med jĂŠvne mellemrum
  • Vi vil foretage de behĂžrige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod hĂŠndelig eller ulovlig ĂždelĂŠggelse eller hĂŠndeligt tab, ĂŠndring, uautoriseret videregivelse eller adgang samt mod alle andre former for ulovlig behandling
  • Medmindre det er anfĂžrt, gemmer vi ikke personoplysninger lĂŠngere end nĂždvendigt for at opfylde det formĂ„l, hvortil de indsamles eller viderebehandles, eller som er pĂ„krĂŠvet ved lov
4. SĂ„dan bruger vi dine personoplysninger

PROTECT behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nĂždvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandĂžr- eller samarbejdsforhold (idet der i hvert enkelt tilfĂŠlde tages hĂžjde for eventuelle interesser) eller i henhold til gĂŠldende ret.

Oprettelse og administration af dit kundeforhold med PROTECT som led i driften af vores virksomhed, herunder fakturering, inkasso, markedsfĂžring, statistik mv. Alle statistikker og analyser udarbejdes i anonymiseret format og indeholder derfor ikke oplysninger, der kan henfĂžres direkte til dig som person. PROTECT kan desuden i forbindelse med kundeadministrationen behandle oplysninger om vores kontaktpersoner hos vores kunder.

Administration af leverandĂžr- og samarbejdsforhold

PROTECT behandler dine personoplysninger i forbindelse med administration af leverandĂžr- og/eller samarbejdsforhold, hvor du er leverandĂžr eller samarbejdspartner eller er kontaktperson hos en leverandĂžr eller en samarbejdspartner, som PROTECT arbejder sammen med som led i driften af vores virksomhed, herunder opretholdelse af vores CRM-register med information om vores kontaktpersoner hos vores leverandĂžrer og samarbejdspartnere.

Drift og vedligehold af vores hjemmesider

Tilvejebringelsen af vores onlineydelser pÄ vores hjemmesider, herunder for at understÞtte den lÞbende evaluering og forbedring af vores hjemmesider.

Overholdelse af gĂŠldende love og regler

Overholdelse af love og regler, som PROTECT er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gÊldende love og regler, som pÄhviler PROTECT, herunder blandt andet vores produktionsstatistik og kvalitetskontrol.

Cookies

Vi anvender cookies og lignende teknologier som f.eks. pixel og andre identifikationer for at huske dine prÊferencer, med henblik pÄ at forstÄ, hvordan vores websites, servicesystem og apps bruges og til at tilpasse vores markedsfÞring. En cookie er en lille tekstfil, der placeres pÄ din computer eller mobile enhed, nÄr du besÞger et website, og som gÞr os i stand til at: (1) genkende din computer, (2) gemme dine prÊferencer og indstillinger, (3) forstÄ vores websites, du har besÞgt, (4), forbedre brugeroplevelsen ved at levere og mÄle effektiviteten af indhold og annoncer mÄlrettet dine interesser, (5) foretage sÞgninger og analyse og (6) bistÄ med sikkerhedsmÊssige og administrative funktioner. Nogle cookies placeres i browserens cache, mens cookies forbundet med Flash-teknologier gemmes sammen med dine Adobe Flash Player-filer. Pixel er smÄ elektroniske mÊrkater med en unik identifikation integreret pÄ websites, onlineannoncer og/eller e-mails, der er udviklet til at: (1) indsamle forbrugsinformationer sÄsom eksponeringer for annoncer eller klik og Äbning af e-mails, (2) mÄle annoncens popularitet og (3) fÄ adgang til bruger-cookies. Vi kan ogsÄ indsamle oplysninger ved hjÊlp af andre metoder, efterhÄnden som vi indfÞrer yderligere teknologier.

PROTECT anvender ikke dine personoplysninger til at trÊffe afgÞrelser, der alene er baseret pÄ automatisk behandling, herunder profilering.

PROTECT bestrÊber sig pÄ at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle Êndringer i dine forhold (fx Êndring af adresse eller betalingsoplysninger), sÄledes at vi kan sikre, at oplysningerne altid er korrekte og opdaterede.

Vil dine data blive delt med nogen?

Vi vil muligvis behandle eller dele data baseret pÄ fÞlgende retsgrundlag:

  • Samtykke: Vi vil muligvis behandle dine data, hvis du har givet os et specifikt samtykke til at bruge dine personlige oplysninger til et specifikt formĂ„l
  • Legitim interesse: Vi vil muligvis behandle dine data, nĂ„r det med rimelighed er nĂždvendigt for at opnĂ„ vores legitime forretningsinteresser
  • UdfĂžrelse af kontrakt: Der, hvor vi har indgĂ„et en kontrakt med dig, vil vi behandle dine personlige oplysninger for at opfylde betingelserne i vores kontrakt
  • Juridiske forpligtelser: Vi vil kunne videregive dine personlige oplysninger, hvor vi er juridisk forpligtet til at gĂžre det for at overholde gĂŠldende lovlige anmodninger fra regeringen om en retssag, retsafgĂžrelse eller retsproces, f.eks. som svar pĂ„ en retsafgĂžrelse eller stĂŠvning (herunder som svar til offentlige myndigheder for at imĂždekomme nationale krav til sikkerhed eller retshĂ„ndhĂŠvelse)
  • VĂŠsentlige interesser: Vi kan videregive dine oplysninger, hvor vi mener, at det er nĂždvendigt at undersĂžge, forhindre eller gribe ind over for potentielle overtrĂŠdelser af vores politikker, mistanke om svig, situationer, der involverer potentielle trusler mod en persons sikkerhed eller juridiske aktiviteter, eller som bevis i retssager hvor vi er involveret.

Mere specifikt kan det vĂŠre nĂždvendigt, at vi behandler dine data eller deler dine personlige oplysninger i fĂžlgende situationer:

  • LeverandĂžrer, konsulenter og andre tredjepartsudbydere. Vi har mulighed for at dele dine data med tredjepartsleverandĂžrer, tjenesteudbydere, entreprenĂžrer eller agenter, der udfĂžrer tjenester for os (eller pĂ„ vores vegne) og krĂŠver adgang til sĂ„danne oplysninger for at gĂžre deres arbejde. Eksempler: betalingsbehandling, dataanalyse, levering af e-mail, hosting-tjenester, kundeservice og marketingindsats. Vi vil kunne tillade, at udvalgte tredjeparter bruger sporingsteknologi pĂ„ vores websteder, som gĂžr det muligt for dem at indsamle data om dig, hvordan du interagerer med vores websteder over tid. Denne information kan bruges til blandt andet at analysere og spore data, bestemme populariteten af bestemt indhold og bedre forstĂ„ online-aktivitet. Medmindre det er beskrevet i denne politik, deler vi, udlejer eller handler vi ikke nogen af dine oplysninger med tredjepart til deres salgsfremmende formĂ„l.
  • ForretningsoverfĂžrsler. Vi har mulighed for dele eller overfĂžre dine oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger eller enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.

Hvem deles dine oplysninger med?

Vi deler kun dine oplysninger med fÞlgende tredjeparter. Vi har kategoriseret hver part, sÄ du let kan forstÄ formÄlet med vores dataindsamlings- og behandlingspraksis. Hvis vi har behandlet dine data baseret pÄ dit samtykke, og du Þnsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os.

  • Annoncering, Direct marketing og Lead Generation
    Facebook, Albacross, LinkedIn
  • Retargeting-platforme
    Google Ads remarketing + Facebook-Remarketing + LinkedIn Remarketing
  • Deling af opslag og annoncering pĂ„ sociale medier
    Facebook-annoncering, Instagram-annoncering, LinkedIn-annoncering, Twitter-annoncering, YouTube-reklame
  • Web- og mobilanalyse
    Google Analytics, Analytify, WebARX, Socialinsider.io
  • Websteds hosting
    Wordpress.org
5. Juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger
PROTECT behandler som udgangspunkt oplysningerne om dig pÄ et af fÞlgende grundlag: (1) Du har givet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til et eller flere specifikke formÄl (GDPR art. 6, stk. 1, litra a), (2) indgÄelse eller opfyldelse af din aftale med PROTECT (GDPR art. 6, stk. 1, litra b), (3) hensynet til vores legitime interesser, dvs. de formÄl, der er beskrevet ovenfor, (GDPR art. 6, stk. 1, litra f), og/eller (4) opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som PROTECT er pÄlagt (GDPR art. 6, stk. 1, litra c). Der kan desuden vÊre situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser i forbindelse med de formÄl, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere (GDPR art. 6, stk. 1, litra f).
6. Udlevering af dine personoplysninger til tredjeparter

Vi sÊlger ikke dine personoplysninger til og udveksler ikke sÄdanne data med tredjeparter undtagen i det omfang, der er angivet i denne Privatlivspolitik.

Vi kan udlevere dine personoplysninger til tredjeparter i det omfang, det krÊves af lovgivningen, en retskendelse eller en afgÞrelse truffet af en kompetent offentlig myndighed og med henblik pÄ retshÄndhÊvelse. Derudover kan vi dele dine personoplysninger med fÞlgende tredjeparter:

  1. TredjepartsleverandÞrer, der udfÞrer ydelser pÄ vores vegne, herunder fakturering, salg, marketing, it-support, reklame, analyse, markedsresearch, kundeservice, produktservice, produktion, forsendelse og opfyldelse af bestillinger, datalagring, validering, sikkerhed, forebyggelse af svindel, behandling af betalinger og juridiske tjenester. SÄdanne tredjepartsleverandÞrer har adgang til at udfÞre sÄdanne tjenester, men mÄ ikke bruge dine personoplysninger til andre formÄl.
  2. Andre tredjeparter under forudsÊtning af dit samtykke. NÄr vi videregiver dine personoplysninger til tredjepart, tager vi alle rimelige forholdsregler for at sikre, at sÄdanne tredjeparter er bundet af fortroligheds- og databeskyttelsesforpligtelser med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger. Videregivelsen sker i overensstemmelse med lovgivningsmÊssige krav, herunder om indgÄelse af databehandleraftaler med relevante parter for at sikre, at personoplysninger udelukkende behandles i overensstemmelse med vores instruktioner, gÊldende lovgivning og forskrifter og til de formÄl, der specificeres af os, og for at sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.
7. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer ikke dine oplysninger lÊngere end nÞdvendigt til de formÄl, hvortil de indsamles. Det tidsrum, vi opbevarer oplysningerne, afhÊnger af de formÄl, hvortil vi indsamler og bruger dem.

Personoplysninger vedrÞrende dit kÞb og oplysninger om produktgaranti opbevares og behandles i en periode pÄ fem (5) Är fra kÞbsdatoen, medmindre du har udvidet garantiperioden, eller sÄdanne data behandles lovligt til andre formÄl sÄsom at give dig personlige fordele eller personlig direkte markedsfÞring med dit samtykke eller for at forfÞlge vores juridiske krav, hvortil opbevaring af sÄdanne oplysninger anses for nÞdvendig.

Personoplysninger vedrÞrende vores levering af direkte markedsfÞring til dig opbevares og behandles i en periode pÄ tre (3) Är fra den dato, hvor du senest har vÊret aktiv ved oprettelse af vores markedskommunikation eller pÄ anden mÄde viser interesse for en sÄdan kommunikation.

Personoplysninger relateret til din brug af vores apps og servicesystem opbevares og behandles i en periode pÄ tre (3) Är fra den dato, du senest har vÊret aktiv.

Relevante personoplysninger slettes efter udlÞbet af ovennÊvnte perioder, medmindre sÄdanne oplysninger lovligt kan opbevares og behandles til andre formÄl, som vi har juridisk grundlag for. NÄr der ikke lÊngere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes pÄ en sikkerhedsmÊssigt forsvarlig mÄde.

8. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gĂžre dine rettigheder efter den til enhver tid gĂŠldende databeskyttelseslovgivning gĂŠldende. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som PROTECT er i besiddelse af, samt gĂžre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, trĂŠkke et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage samt gĂžre din ret til dataportabilitet gĂŠldende.

Hvis du Þnsker at gÞre én eller flere af dine rettigheder gÊldende, bedes du kontakte os pÄ [info@protectglobal.com]. Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gÊldende databeskyttelseslovgivning.

Klage over vores behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 KĂžbenhavn K

E-mail: dt@datatilsynet.dk

9. Opdateringer
PROTECT evaluerer og opdaterer lĂžbende denne Privatlivspolitik. Du bĂžr derfor regelmĂŠssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ĂŠndringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Vi bruger cookies for at kunne vÊre sikre pÄ at give dig den bedste brugeroplevelse pÄ dette website.

Privacy Settings saved!
Privatindstillinger

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat
  • collect
  • AnalyticsSyncHistory

We use Albacross to increase lead generation and advertising efficiency.
  • nQ_cookieId
  • nQ_userVisitId

In order to use this website we use the following technically required cookies.
  • prism_#
  • prism_90993894

Decline all Services
Accept all Services