Få op til 5 års garanti helt gratis

Garanti

PROTECT er et pålideligt dansk firma med reklamationsfri produkter

En PROTECT tågekanon leveres automatisk med 2 års garanti. Hvis du udfylder og sender formularen på denne side, lægger du hele 3 års ekstra garanti oveni, så du i alt kommer op på 5 års garanti – og det er helt gratis!

*Tilbuddet om ekstra 3 års garanti træder først i kraft, hvis det er en nyinstalleret maskine, og når du modtager bekræftelsen på den udfyldte online formular. Bemærk, at garantien begynder samme dato, som maskinen forlader fabrikken. Flere detaljer om garantien kan hentes under ”Advarsler ” i installationsmanualen, som følger med produktet.

Hvornår er produktet registreret med ekstra garanti?

Når du har klikket på “Send”, skal du afvente en bekræftelse på skærmen. Først når du får denne bekræftelse, er produktet registreret.

Vi sender derudover e-mail til den eller de e-mail-adresser, der er oplyst i formularen. Hvis du ikke modtager bekræftelses-mailen, anbefaler vi, at du undersøger din “Uønsket post”-mappe og/eller dit spam-filter.

Undtagelser

Garantien dækker ikke tågevæske eller batterier (forbrugsstoffer) eller slitage forårsaget af almindelig brug af tågekanonen. Transportomkostningerne på udstyret er også udelukket fra garantien.

Tågevæsken fra PROTECT har en udløbstid på 2 år fra installationen af ​​væskebeholderen i tågekanonen og 5 år, hvis den ikke er installeret og er opbevaret i sin originale emballage på et køligt og tørt sted, der er beskyttet mod sollys. Når udløbsdatoen er gået, anbefales en udskiftning til at opretholde sikkerhedsdysens egenskaber og densitet.

Garantien er ugyldig, hvis produktet ikke er installeret i overensstemmelse med vejledningen i manualen, der leveres i den originale PROTECT-emballage, eller hvis reservedele eller tågevæske, der ikke er leveret af PROTECT, er blevet brugt.

Garantiformular

Felter med en * er påkrævede
+
1 stort bogstav og 11 cifre. Fx: A12345678910. Indtast flere serienumre ved at klikke på '+' knappen.
VIGTIGT: Model Xtratus kan ikke indtastes i denne formular, da den ikke har den ekstra garantimulighed.

Installeret hos:

Installeret/leveret af:

Ja, jeg har læst og accepteret pkt. 8 om garanti i PROTECT's gældende salgs- og leveringsbetingelser, som PROTECT bruger overfor sine globale kunder *
Ja, jeg accepterer, at garantien gælder fra producentens leveringstid *

Send formularen ved at klikke på Send, og vi sender en e-mail som bekræftelse