Banker

Bankboksafdeling, pengeskabe, serverrum, pengeautomater og cash in transit-rum er beskyttet med sikkerhedståge, som gør at forbryderne ikke kan se noget, og dermed forhindrer dem i at stjæle eller vandalisere værdigenstande i banken.

I kundeområder og i kontorområder, hvor også kontanter håndteres, beskytter sikkerhedstågen kunderne og medarbejderne mod at blive røvet og skubber røveren ud på samme måde som han kom ind.

De lettere mål, som f.eks. computere, fladskærme, designmøbler osv., har i lang tid været indbrudstyvens foretrukne mål i bankerne, da kontanterne er låst af i sikrede bokse. Men hvis du ikke kan se det, kan du ikke stjæle det.

Pengeautomater bliver også angrebet over hele verden. De kriminelle bruger gas til at eksplodere dem med, eller de bruger en entreprenørmaskine til at trække pengeautomaterne ud af lokalerne. Begge typer angreb forårsager stor skade på bygningen, og en pengeautomat og koster et 6-cifret beløb for banken, før den er tilbage i hverdagen.

Sikkerhedståge har løst disse problemer. Tågekanoner reducerer forekomsten af aktiviteter med indbrud og angreb. Inden for få sekunder bliver der udløst tåge, der fortrænger forbryderne og tiltrækker opmærksomhed, og giver politi og vagt tid til at komme frem.